Schermafbeelding 2019-05-01 om 11.41.14.

MY WOODY POPP

BINNEN = BUITEN

De Woody POPP is het eerste model uit de Woody FAMILY. Recreëren als basis voor het buiten genieten. Binnen voorzien van alle comfort dat we gewend zijn van thuis en buiten al het moois dat de natuur te bieden heeft. In weer en wind. Want door gebruik te maken van de Stretch-Tent wordt buiten ervaren als binnen. En natuurlijk andersom. 

Schermafbeelding 2018-06-28 om 14.13.04.

De Woody POPP-S is geschikt voor 4 personen. Door een zeer efficiënte inrichting en compacte intelligente unit heeft de Woody POPP boven de badkamer nog een royale slaapvide met een volwaardig 2 persoonsbed. Ondanks dat de Woody POPP ontworpen is als een Tiny-house heeft het alle luxe die je van thuis gewend bent.

Woody POPP-S - Bos

groninger huis BOS.jpg
Plattergrond Woody POPP

Plattegrond Woody POPP-S

Woody POPP-S - Strand

SLAPEN ONDER DE STERREN

Schermafbeelding 2019-05-16 om 11.31.51.
Sky-Light Woody POPP

Door gebruik te maken van een Sky-Light, een slaap-vide boven de badkamer wordt efficiënt omgegaan met de beperkte ruimte. Het concept komt volledig tot zijn recht door het binnen=buiten gevoel ook s'nachts door te voeren. 

Sky-light Woody POPP

De Woody Popp is beschikbaar in een 40 m2 variant en is beschikbaar in een Duin, Bos en Water variant. Materialisatie en het afwerkingsniveau doen we uiteraard in overleg met cliënt. Voor meer informatie of prijsstelling; neem dan gerust contact met ons op.