Woody Popp LOGO.png

DE WOODY-POPP

Buiten=Binnen

“Een modulaire recreatiewoning ontworpen onder architectuur. Waar binnen en buiten versmelten en het landschap wordt omlijst.

Een woning aanpasbaar en verplaatsbaar die alles bevat wat je nodig hebt. Een plek waar je volledig kunt ontspannen en even kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven."

...en Binnen=Buiten

Recreëren als basis voor het buiten genieten. Binnen voorzien van alle comfort dat we gewend zijn van thuis en buiten al het moois dat de natuur te bieden heeft. In weer en wind. Want door gebruik te maken van de Stretch-Tent wordt buiten ervaren als binnen. En natuurlijk andersom. 

Slapen onder de sterren

Door gebruik te maken van een Sky-Light, een slaap-vide boven de badkamer wordt efficiënt omgegaan met de beperkte ruimte. Het concept komt volledig tot zijn recht door het binnen=buiten gevoel ook s'nachts door te voeren. 

De Woody POPP 40 of 50m2

De Woody Popp is beschikbaar in een 40 en 50 m2 variant en is beschikbaar in een Duin, Bos en Water variant. Materialisatie en het afwerkingsniveau doen we uiteraard in overleg met cliënt. Voor meer informatie of prijsstelling; neem dan gerust contact met ons op.